Menu

Vragen en antwoorden…

We krijgen best wat vragen, en die proberen we zo goed mogelijk te beantwoorden. We zullen onderstaande lijst aanvullen… dus regelmatig even gluren helpt enorm!

4 april 2017: In welke prijsklassen vallen de huizen?
De prijsklasse is nog niet bekend, hangt af van de definitieve ontwerpen en oppervlakten. De huizen zullen uiteraard marktconform worden, maar het is wel een uiterst unieke plek.

28 maart 2017: Komt er ook bouwgrond te koop? En de huizen die jullie bedacht hebben, zijn die klimaatneutraal?
We zijn volop bezig met de plannen. Klimaatneutraal is één van de ambities, maar uiteraard wel een uitdaging. In de plannen die we nu hebben is geen losse bouwgrond te koop. Maar hou ons in de gaten, volg de site en schrijf je in voor onze emailnieuwsbrief: dan krijg je alle info het eerst!

 30 maart 2017: We zijn wel geïnteresseerd in de mogelijkheden om daar te gaan wonen. Echter lukt het ons niet om de infoavond op 11 april bij te wonen. Komen de schetsen ook online nog beschikbaar? Is misschien al bekend in welke prijsklasse de woningen zullen worden aangeboden?
We zullen op de site een beknopte versie van de info plaatsen, en als jullie al in de emaillijst staan komt dat ook via die weg nog naar je toe. Er is nog geen idee over de prijsklasse. Maar hou het er op dat het marktconform zal zijn :-). En zoveel mooie woonplekjes in de bossen zijn er ook weer niet…

 29 maart 2017: Ik begrijp dat u 11 april een open avond georganiseerd omtrent het project. Ik heb die avond geen gelegenheid om de bijeenkomst bij te wonen. Kunt u mij informatie over het project digitaal toe sturen.
We zullen de site voorzien van een beknopte versie van de info. Als je je abonneert op de emailnieuwsbrief mis je geen updates!

28 maart 2017: Vandaag kregen wij de folder over de ontwikkeling van de Rin-locatie in Schaarsbergen in de bus. Het ziet er goed uit. Aangezien wij dicht in de buurt van deze locatie wonen, zijn wij zeer geïnteresseerd in de ontwikkelingen. Graag horen we hoe we wel naar de plannen kunnen kijken [behalve op 11 april].
Dank voor je bericht en je enthousiasme. Hou onze site in de gaten, schrijf je ook in voor de emailnieuwsbrief, dan mis je niets. De info van 11 april zal in verkorte vorm ook op de site komen.