Menu

Feest in Sylva’s Bos: zaterdag 5 oktober!

RIN locatie maakt plaats voor unieke woonplek Sylva’s Bos: de verborgen parel in Arnhem-Noord!

Graag nodigen we u uit om de sloop van de RIN locatie en de start van Sylva’s Bos met ons te vieren op zaterdag 5 oktober tussen 12.00 en 14.00 uur.

Tijdens dit feestelijke event kunt u, vrijblijvend en zonder afspraak, kennismaken met de unieke woonkansen die hier gaan ontstaan. Of u nu geïnteresseerd bent in een luxueus penthouse of meer wilt weten over de vrijstaande villa’s: ons verkoopteam vertelt u er graag meer over.

Sloop is gestart
Op deze verborgen parel in de bossen van Arnhem-Noord maakt het oude Rijksinstituut voor Natuur plaats voor prachtige woningen. Op zaterdag 5 oktober wordt deze transformatie dan ook feestelijk gevierd. Wees op tijd voor dit feestelijke moment dat om 12:30 uur zal plaatsvinden. Ontvangst vanaf 12.00 uur. Het wordt een voorrecht om hier duurzaam en energiezuinig te gaan wonen, middenin de natuur, vlakbij hockeyclub Upward.

 

Beleef Sylva’s Bos met de landschapsarchitect en de stedenbouwer
Vele mensen hebben al gekozen voor de luxe van het wonen in Sylva’s Bos. Naast de toekomstige bewoners zijn ook de landschapsarchitect en de stedenbouwer aanwezig om u tijdens een rondleiding mee te nemen in de woondroom die voor u werkelijkheid kan worden. De rondleidingen starten om 13:00 uur en 13:30 uur.

Wilt u nu al weten welke luxueuze woonkansen nog voor u beschikbaar zijn? Kijk hiervoor snel op sylvasbos.nl

We zien u graag op zaterdag 5 oktober!

Locatie:                              Sylva’s Bos, Kemperbergerweg 67 in Arnhem

Tijd:                                    zaterdag 5 oktober van 12.00 – 14.00 uur

Met enthousiaste groet!

Verkoopteam Sylva’s Bos